Windows 7 internet explorer 9.0 indir

Windows 7internet explorer 9.0 sadece windows 7 iÅŸletim sisteminde çalışmaktadır. (windows xp’de kurmayı denedim olmuyor). Microsoft ie9 son hali ile google chrome yada mozilla firefox’un birebir benzeri olmuÅŸ diyebiliriz.

Ancak; ÅŸuan beta aÅŸamasında olan ie9, oldukça sıkıntılı görünüyor. 1 haftadır kullanıyorum ve ie8’i arar oldum. Özellikle Google adwords paneli gibi flash kullanan büyük panellerde aşırı kasılıyor ve iÅŸlemciyi sürekli % 100 kullanıyor. Bilgisayarım biraz eski bunu kabul ediyorum ama bir firefox yada chrome çok daha baÅŸarılı sonuçlar veriyor.

HerÅŸeye raÄŸmen windows 7 ile birlikte ie9 kullanmayı düşünenler buradan ie9 indirebilirler . Browser’lar hakkında sormak istediklerinizi yada sizin ie sürümleri ile yaÅŸadığınız sıkıntıları konu altında dile getirirseniz downloadak.com kullanıcıları ile birlikte çözmeyi deneriz.

Windows 7 internet explorer 9.0 indir” Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir